SL screen goes all white in Ultra mode? - SLUniverse Forums
Navigation » SLUniverse Forums > Virtual World Discussion > Technical Help » SL screen goes all white in Ultra mode?


Technical Help Discuss technical support issues here.

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-20-2012, 01:31 PM   #1 (permalink)
Baby Baroness

*SLU Supporter*
 
Wildefire Walcott's Avatar
OMG ICONS
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 5,627
My Mood:
SL Join Date: 2005.10.28
Client: 1.23
Send a message via Yahoo to Wildefire Walcott
SL screen goes all white in Ultra mode?

I was trying to get some benchmarking info on my new gaming laptop last night when I ran into a weird problem with the latest official SL viewer (the one you get here).

SL defaulted to the "high" graphics setting upon install, and ran fine. But when I switched to "ultra" mode the whole screen went white except for menu bars and UI windows. SL was still working, and my avatar could move around and stuff, but I couldn't see anything in-world until I switched back to "high" mode.

Any idea what I could tweak to make this not happen?

My laptop has NVIDIA GeForce GT 555M with 3GB of video RAM. I'm running version 269.37 of the drivers, which are the most recent manufacturer-certified drivers certified for this computer. This was a fresh install of the SL client (no previous version had ever been installed).
__________________
Desperation Isle Estates: Homesteads and full-prim sims for rent.

Desperation Isle Productions: Scripted skyboxes for lots (and budgets) of all sizes!
Wildefire Walcott is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2012, 01:47 PM   #2 (permalink)
Account Closed
so much for status
 
Join Date: Apr 2008
Location: Sweet Home ______
Posts: 2,959
My Mood:
SL Join Date: 2/8/2008
Client: Phoenix, Exodus
Blog Entries: 5
I had this same problem in Exodus last week, although I still could see to turn the settings back down. Weird.
Sonja Aeghin is offline   Reply With Quote
1 User Agreed:
Old 03-20-2012, 01:58 PM   #3 (permalink)
Baby Baroness

*SLU Supporter*
 
Wildefire Walcott's Avatar
OMG ICONS
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 5,627
My Mood:
SL Join Date: 2005.10.28
Client: 1.23
Send a message via Yahoo to Wildefire Walcott
It seems GPU-specific. This morning I tried it with my desktop, which has an NVIDIA GeForce GTX 570, and ultra mode worked fine on the same version of the client.
Wildefire Walcott is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On




SEO by vBSEO